Hoe stel ik automatische incasso in?

Gewijzigd op Mon, 09 May 2022 om 03:03 PM

Het betalen van de diensten die worden afgenomen bij ons kunnen handmatig worden overgeboekt of er kan gekozen worden voor automatische incasso. Wel zo handig. Hier leggen we uit hoe automatische incasso eenvoudig ingesteld kan worden via je Mijn Oxilion.

In het kort

1. Log op Mijn Oxilion
  2. Klik op 'Mijn gegevens'
  3. Klik op 'Klantgegevens'
  4. Scroll naar beneden en vul je IBAN + tennaamstelling in.
  5. Zet het vinkje automatische incasso aan en klik op Opslaan.

Voor een meer gedetailleerde toelichting, volg je de tekst onder de streep.

1. Log in op Mijn Oxilion.
  2. Klik op 'Mijn Gegevens'.
    Weergave van Mijn gegevens in top menu binnen Mijn Oxilion.
  3. Klik op 'Klantgegevens'.
    Screenshot van Mijn Oxilion waar getoond wordt waar Klantgegevens zich bevindt
  4. Scrol naar beneden en vul je IBAN nummer en tenaamstelling in bij Bankgegevens.
  5. Zodra je alles ingevuld hebt, wordt de slide om automatische incasso in te schakelen zichtbaar. Schuif deze naar rechts om daadwerkelijk automatische incasso in te schakelen.
    Screenshot van Mijn Oxilion ter illustratie van de lege velden bij bankgegevens

Voor welke facturen geldt mijn incasso nu?

De machtiging voor automatische incasso gaat in zodra je bovenstaande stappen correct hebt doorgevoerd. Vanaf dan worden nieuwe facturen meegenomen in onze incasso rondes. De eventuele oude facturen van hiervoor, zullen nog wel met een handmatige overboeking voldaan moeten worden. Onder aan elke factuur staat ook duidelijk vermeld hoe de betaling zal geschieden.