Verhuissleutel toevoegen aan een bestaande order

Gewijzigd op Wed, 19 Jul 2023 om 01:17 PM

In de volgende handleiding leggen wij jou uit hoe je een verhuissleutel kan toevoegen aan een bestaande order. Dit kan bv in de situatie zijn waarin jij voor de verhuizing eerst de DNS wil configureren. Of omdat deze simpelweg nog niet voorhanden was ten tijde van de domeinnaam aanvraag bij Oxilion.

In het kort

1. Log in op mijn.oxilion.nl
  2. Ga naar domeinen
  3. Selecteer de juiste domeinnaam
  4. Klik in het rechtermenu op verhuiscode invoeren
  5. Voer de verhuiscode in
  6. Klik op Save
  7. Let op dit start geen automatische verhuizing! Hiervoor dien je nog steeds te mailen naar info@oxilion.nl om aan te geven dat de domeinnaam mag worden verhuist.

Voor een meer gedetailleerde toelichting, volg je de tekst onder de streep.

1. Log in op mijn.oxilion.nl
    1. Wachtwoord vergeten? Reset het wachtwoord.
  2. Klik op domeinen links boven in het menu.
  3. Selecteer in het linkermenu de juiste domeinnaam
  4. Klik nu in het rechtermenu op "verhuiscode invoeren"
  5. Voer de betreffende verhuiscode in
  6. Klik op Save
    1. Let op dit start geen automatische verhuizing! Hiervoor dien je nog steeds te mailen naar info@oxilion.nl om aan te geven dat de domeinnaam mag worden verhuist.