Hoe pas ik mijn contactgegevens aan?

Gewijzigd op Mon, 09 May 2022 om 03:03 PM

Het is voor ons als voor jezelf van groot belang dat wij beschikken over de juiste klant- en contactgegevens. Daarom hebben wij binnen Mijn Oxilion de mogelijkheid geboden om deze gegevens aan te passen. Zodra deze gegevens wijzigen binnen je organisatie door een verhuizing of personeelswijziging, vragen we je dit ook via je Mijn Oxilion aan te passen. Hier leggen we uit hoe je dit kunt doen.

De gegevens die wij van je hebben worden bijvoorbeeld gebruikt voor kritieke communicatie rondom de dienstverlening en ter validatie van verzoeken die wij ontvangen. Wanneer deze gegevens dus niet kloppen, kan je voor verrassingen komen te staan.

In het kort

1. Log in op Mijn Oxilion.
  2. Klik op 'Mijn gegevens'.
  3. Wijzig je gegevens op de juiste plek.
    1. In de gedetailleerde toelichting vind je welke gegevens waar aangepast kunnen worden.
  4. Klik op de knop 'Opslaan'.

Voor een meer gedetailleerde toelichting, volg je de tekst onder de streep.

1. Log in op Mijn Oxilion.
  2. Klik op 'Mijn gegevens' rechts bovenin het topmenu.
    Weergave van Mijn gegevens in top menu binnen Mijn Oxilion.
  3. Pas nu de gegevens aan die je wenst te wijzigen en zorg daarna dat je altijd onderaan op de knop 'Opslaan' klikt zodat de gegevens ook daadwerkelijk worden gewijzigd.
    1. Het eerste menu dat opent met gegevens (1), zijn de gegevens van de hoofdgebruiker. Deze gegevens zijn direct gekoppeld aan het klantnummer en vormen de set gegevens met de hoogste rechten.
      Eerste set aan gegevens die de gegevens vormen voor de hoofdgebruiker van je account.
    2. Daarnaast zijn er nog de klantgegevens. Dit zijn de algehele gegevens van de klant. Dit kan dus anders zijn dan de gebruiker uit stap 3.1.Weergave van set gegevens voor de klant in het algemeen.
    3. Indien je een afwijkend factuuradres wenst, kan je onder adresgegevens middels het schuifje een extra set aan gegevens ingeven puur voor de facturatie.Weergave van set gegevens voor afwijkende factuur gegevens.
  4. Vergeet niet om altijd onderaan de pagina op de knop 'Opslaan' te klikken.

Hoofdgebruiker? Kan ik dan ook andere gebruikers hebben?

Ja, het is mogelijk om voor een klantnummer meerdere aparte accounts te hebben met een eigen inlog en rechten. Hoe je dit kunt instellen wordt toegelicht in 'Hoe maak ik extra accounts aan voor Mijn Oxilion?'.