Wijzigen e-mail instellingen op iPhone(iOS)

Gewijzigd op Ma, 16 Sep om 12:25 PM

In dit artikel geven we een voorbeeld van hoe je bij je e-mail account instellingen kunt komen van een bestaand e-mail account op een iOS. Wil je een nieuw account instellen? Zie dan: Hoe stel ik mijn e-mail in? (iPhone, iOS)

Het aanpassen van een bestaand account is nuttig voor wanneer je gegevens verouderd zijn, bijvoorbeeld na een migratie of wanneer je wachtwoord is veranderd.

Overal waar wij voorbeeld@oxilionhandleiding.nl invullen, vul je je eigen e-mailadres in als inlognaam.

In het kort

1. Vanaf je homescreen druk je op 'Instellingen' om naar de Instellingen-app te gaan.
  2. Druk op Mail.
  3. Druk op 'Accounts'.
  4. Druk op het account dat je wilt aanpassen. Druk vervolgens op 'Accountinstellingen'.
  5. Kijk naar de instellingen dat je wilt wijzigen, en corrigeer deze.

Voor een meer gedetailleerde toelichting, volg je de tekst onder de streep.

1. Vanaf je homescreen druk je op 'Instellingen' om naar de Instellingen-app te gaan.Instellingen knop iOS.
  2. Druk op 'Mail'.
    Instellingenmenu iOS.
  3. Druk op 'Accounts'.
    Mail instellingen iOS.
  4. Druk op het account dat je wilt aanpassen. Druk vervolgens op 'Accountinstellingen'.Account selecteren iOS.Je ziet er de inkomende email instellingen, waar je de inlognaam, wachtwoord en hostnaam kunt goedzetten.

Inkomende e-mail iOS.

Wil je ook uitgaande instellingen aanpassen? Klik dan op SMTP bij Server uitgaande post.
    Je klikt dan op het uitgaande profiel dat je wilt aanpassen, en dan kom je bij de instellingen daarvan.

SMTP instellingen iOS.