Hoe annuleer ik een opzegging?

Gewijzigd op Thu, 23 Nov 2023 om 11:09 AM

Het kan zijn dat een dienst waarvan jij eerder dacht deze te willen opzeggen, je liever toch niet stopzet. Hoe annuleer je deze lopende opzegging dan. In het volgende artikel leggen wij uit hoe je dit ongedaan kan maken.

In het kort

1. Log in op Mijn Oxilion
  2. Je gaat naar het betreffende product op de daarvoor bestemde product pagina.
  3. Klik op de dienst waarvan je de opzegging wenst te annuleren.
  4. Klik rechts op de groene "opzegging annuleren".
  5. De opzegging is nu ongedaan gemaakt.

Voor een meer gedetailleerde toelichting, volg je de tekst onder de streep.

1. Log in op Mijn Oxilion
  2. Ga naar het betreffende product, in dit voorbeeld nemen wij een domeinnaam wat in opzegging staat. Klik op domeinen.Aanduiding menu onder Domeinen gericht op Overzicht.
  3. Klik rechts op bekijken.Aanduiding knop bekijken
  4. Klik op de groene knop "Opzegging annuleren".Actie menu mijn.oxilion.nl - aanduiding knop Opzegging Annuleren.
  5. De opzegging is nu ongedaan gemaakt.