Hoe kan ik mijn hostingpakket upgraden?

Gewijzigd op Mon, 09 May 2022 om 04:16 PM

Applicaties en de wensen bij die applicaties veranderen bijna dagelijks. Daarom kan het voorkomen dat je hostingpakket niet meer toereikend is. Je kunt je hostingpakket eenvoudig upgraden naar een hoger hostingpakket wanneer dat nodig is via je Mijn Oxilion.

In het kort

1. Log in op Mijn Oxilion
  2. Ga naar het tabblad 'Hosting' en selecteer het juiste hostingpakket
  3. Klik op "Hosting upgraden"
  4. Kies je nieuwe pakket en klik op upgrade

Voor een meer gedetailleerde toelichting, volg je de tekst onder de streep.

1. Log in op Mijn Oxilion.
  2. Klik op het tabblad 'Hosting' in het menu bovenaan de pagina. Screenshot waarop duidelijk wordt waar het tabblad Hosting te vinden is.
  3. Aan de linkerkant staan de hostingpakketten die onder dit klantnummer worden afgenomen. Selecteer het hostingpakket dat je wenst te upgraden om de details van dat hostingpakket te openen.De details pagina van een hostingpakket in Mijn Oxilion.
  4. Kies vervolgens in het rechter menu de knop 'Hosting Upgraden' om dit hostingpakket te upgraden.

1. Nadat je op deze knop hebt gedrukt, kan een keuze worden gemaakt naar welk pakket er een upgrade wordt uitgevoerd.

1. Let op, deze upgrade wordt direct doorgevoerd.

Ik zie geen optie om te downgraden

Dat klopt. Het is niet mogelijk om via je Mijn Oxilion een downgrade aan te vragen. Indien je wilt downgraden, neem dan contact met ons op.